Beste Collega,   

Hierbij de aankondiging ,maar mogelijks heb je dit via nadere collega’s reeds ontvangen, dat we met enkele collega’s de start van een nieuwe intervisiegroep “jezelf als werkinstrument” georganiseerd hebben.

Dit in samenwerking met het Instituut voor Communicatie te Kortrijk. ( www.ivc.be) Dit geeft ons de mogelijkheid om met opleidingscheques te werken. Accreditering is voorzien. Prof.em.Stijn Jannes zal deze intervisie mee begeleiden.De eerste gasttrainer voor deze groep is Christine De Munck

We zijn ook ingebed in de Society for Psychosomatic Medicine (Een Nederlands Vlaamse multidisciplinaire koepelvereniging) en hebben van hieruit een link met de Internationale Balint Federatie. 

De bedoeling van deze opstart in 2 we (van vrijdagmiddag tot zaterdagnamiddag) is om en een draagvlak te creëren voor een intensievere uitwisseling met elkaar (rond organisatie van het werk,werken in team enerzijds, en ons aldus voor te bereiden op  de realiteit van een huisartsenschaarste waar we mee zullen moeten leren omgaan.

Anderzijds ligt het accent vooral naar opleiding  rond  vormen van persoonlijke ontwikkeling die aangeboden worden via nieuwe psychotherapeutische stromingen. We vertrekken met het contextuele gedachtengoed van Nagy.De overtuiging en de ervaring leert ons dat deze benadering onze professionele ontwikkeling in de zorg naar anderen ten zeerste inspireert en stimuleert.

Heb je interesse of meer vragen dan antwoorden als je dit leest,kan je zeker per mail of telefonisch contact opnemen. 

Met vriendelijke groeten, 

Dr Eric Boydens
tel 03/232 86 77
GSM +32/0479 50 42 51