Welkom op de website van:


Society for Psychosomatic Medicine (SPM)


De Society for Psychosomatic Medicine is een vereniging van mensen in de gezondheidszorg, die zich verdiepen in het psychosomatisch gedachtengoed, dat door Prof.dr. Juda GroenProf.dr. Wim Wolters en dr. Henk Pelser, internisten te Amsterdam, is ontwikkeld. 


De Society organiseert twee maal per jaar symposia in Nederland en Vlaanderen. Tevens richt de Society de aandacht van leden en belangstellenden op activiteiten die door leden van SPM worden georganiseerd.


Symposium in Antwerpen op 26 april 2019. 


Symposium in Breda op 26 november 2019


Op dinsdag 20 november 2018 vond een symposium en Algemene Leden Vergadering plaats in Breda. Het symposium was getiteld 'PSYCH-O!-SOMATIEK - het gaat om de mens?' Zie hier het programma  (de flyer in pdf). 


Het symposium in Antwerpen - op vrijdag 23 maart 2018 - is weer een prachtige 'klassieke' Society bijeenkomst geworden. De titel was: 'Het moeilijke lichaam' zie: PROGRAMMA of berichten op de nieuwe siteDeze nieuwe site wordt binnenkort samengevopegd met deze Nederlandse.


NIEUWS:  voor berichten over oa SOLK activiteiten


De Society houdt contact met de internationale psychosomatiek conferenties. Zoals het 2 jaarlijkse wereld congres dat in 2016 plaatsvond van 10 tot 12 november in het Spaanse Alicante.